Skrivet av: stulnastunder | augusti 17, 2010

Tonfiskwraps

Mjuka tunnbröd
Tonfisk i olja (en burk per två portioner)
Strimlad röd lök
Creme Fraiche – rör ihop med avrunnen tonfisk och lökstrimlor till lämplig krämig konsistens
Curry – till önskad styrka på smaken

Klicka ut i tunnbröden, lägg med sallad och ev några oliver om du vill!

LCHF variant: skippa tunnbrödet och ät ett kokt ägg till.

Originalrecept från Arlaköket.

Annonser

Responses

  1. […] som vardagsmatsbloggar Militärmamman lagar kycklingpasta med zucchini Stulna stunder lagar tonfiskwraps Det här inlägget postades i Recept och har märkts med etiketterna vardagsmat. Bokmärk […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: