Skrivet av: stulnastunder | augusti 17, 2010

Tonfiskwraps

Mjuka tunnbröd
Tonfisk i olja (en burk per två portioner)
Strimlad röd lök
Creme Fraiche – rör ihop med avrunnen tonfisk och lökstrimlor till lämplig krämig konsistens
Curry – till önskad styrka på smaken

Klicka ut i tunnbröden, lägg med sallad och ev några oliver om du vill!

LCHF variant: skippa tunnbrödet och ät ett kokt ägg till.

Originalrecept från Arlaköket.


Svar

  1. […] som vardagsmatsbloggar Militärmamman lagar kycklingpasta med zucchini Stulna stunder lagar tonfiskwraps Det här inlägget postades i Recept och har märkts med etiketterna vardagsmat. Bokmärk […]


Lämna ett svar till Vardagsmat: Rotsaker med ingefäramarinad. | Caroline – eller min blogg har inget särskilt namn. Avbryt svar

Kategorier